Acasă > Fără categorie > Avizier

Avizier

18 septembrie 2009

I. LISTA MEMBRILOR SCDC ( În ordine alfabetică, măi, nu vă înfoiaţi la mine!)
1.Andrei B.

2. Agent Dublu Ioana (ADI)
3. ceapa.nova
4. Ciprian Adultu’
5. cosânzeana
6. delly
7. FBRonnie
8. 4mall (agent cvadruplu)
9. King Florian
10. Laura

11. M3bis
12. MifTy
13. Moroi
14. negulete
15bis. N.A.
16. pepe
17. sebra
18. silence
19. Sinzi
20. Sogunu
21. Stefu (câinele roşu)
22. Şi-la-vară-cald.
23. Xael (Şamanu’ )
24. yeonsaeng

II. STAFF-UL SINDICAL (mă rog, conducătorii noştri)

1. Baron Cotcodac şi conducătorul luptei împotriva tiraniei (BC) – Florian
2. Căpitan Cotcodac de Poiată şi preşedinte (CCP) – Ciprian
3. Prim Vice Presedinte şi membru fondator (o să se ocupe şi de ministerul de interne, până găsim pe cineva potrivit) (PVP+MF+MI) – M3bis
4. Secretar de Stat la Taclale şi Vistiernic Cotcodac (SSTVC) – Şlvcasta-s io, bre, io!
5. Asistent Cotcodac de Poiată şi responsabilă cu recrutările (ACP) – Yeonsang
6. Asistent Cotcodac Adjunct de Poiată (ACAP) – Cosânzeana
7. Asistent Prim Vice Preşedinte (APVP) – Delly
8. Şef de Orchestră şi DJ (ŞODJ) – MiFty
9. Propunăreaţă de idei (PI, adecă Π) - sebra
10. Corectatrice de Litere Străine şi Consoane Autohtone + Stihuitoare pe Persoană Fizică (CLSCASPF) – ceapa.nova.
11. Purtător de Moţ la Bască (PMB) – 4mall
12. Paznic de poiată (PP) – pepe (cum altfel?!)
12 bis. Cloşcuţă pe cuibar, Responsabila cu Resursele Umane (CCRRU) – N.A.

13. Fimeie de serviciu (FS): Andrei B.

14. Crîşmăriţa strigoiţă (CS): Laura.

(mai e loc, daţi năvală!)

III. PERSONALUL ANGAJAT:

1. ADI - secretară

2. Dr. Xael – Ministrul Sănătăţii mintale a membrilor SCDC, zis şi Şamanu’

IV. COTCOTIZAŢIA

(PVP+MF+MI) – M3bis: “Cotizaţia va consta în obligaţia fiecăruia de a-i face o aroganţă pe săptămână lu’ Julică. Şi dacă se dă gomos la aroganţă, noi, ca şi sindicalişti, să sărim în apărarea colegului care a făcut aroganţa şi să-l facem muci pe Julius. Contabilizarea cotizaţiilor o va face SSTVC Şlvc“. (adecă, io!)

V. Proiectele (în curs) ale SCDC

1. Propunere de imn, din partea lui ACP yeonsaeng, până când ŞODJ Mifty+ Dr.Xael+ CLSCASPF ceapa.nova vor realiza un altul, mai puţin ritmat şi cu conţinut mai revoluţionar.

2. Proiect de deviză (acelaşi autor).

3. Realizarea de legitimaţii care să ne reprezinte în totalitate, adecă cine suntem, ce dorim şi ce suntem în stare să facem că să obţinem asta. Răspunde PVP+MF+MI M3bis, zis şi tetris, sau, mai simplu, Măi, 3-ule! A se vedea macheta în “Propunere pentru legitimaţia de Cotcodac”.

4. Definitivarea statutului SCDC, care s-a blocat din cauză că 3-ul a adormit [email protected] cu capu’ pe tastatură (citat, că nu mi-aş permite io o aşea aroganţă la el, acu’ după ce mi-o dat berou).

5. “Să-l forţăm pe julius să treacă şi blogul ăsta in blogroll-ul dumnealui, sau de ce nu să facă frumuşel o secţiune separată pe blog acolo.Mai vrea lumea să vină şi nu ştie să ajungă,aşa că un indicator n-ar strica.” (Autor pus pe fapte mari: Π sebra ).

6. “Punem de-un spectacol omagial, de-o sindrofie cu chipendeii, de-o gala sau de-o soirea de caritate, cu strangere de fonduri pentru promovarea dizidentei active .” Răspunde iniţiatorea proiectului, CLSCASPF ceapa.nova, zisă şi Campioana Consoanelor. La selecţionarea stripărilor participă şi slvc, ioana, yeonsaeng, sebra… nu, asta nu, că-i prea frumuşică şi ne ia faţa… Mă rog, participă personalul feminin din Staff.

Reanalizat (după o scurtă repriză de şantaj din partea ştiu io cui): participă toate găinile sindicaliste, ce mai. Să se bucure şi ochii lor la ceva!

7. Şedinţe de instructaj pentru cotcodăcitorii fără experienţe într-ale arogănţitului anti-Julius. (Cerută de mâţâita aia de Π. Că nu ştie, că nu se pricepe, că să-i arătăm cum se face… I-aş arăta io, da’ mi-i că nu mă lasă şăfu’!)

8. “sa ne gandim colectiv: de ce as vrea eu (adeca Dr. Xael), totusi, sa ma uit la un show cu cipendeili?” Omu’ are probleme, aşa că trebuie ajutat camaradereşte şi, bineînţeles, colectiv.

9. Angajarea unor consilieri psihologici pentru agenţii noştri dubli-tripli-cvadrupli, câte unul pentru fiecare din personalităţile lor multiple, că noi avem grijă de oamenii noştri, nu ca Tiranu’, le dăm bilete de recuperare pe la nunţi, botezuri şi alte paranghelii de-asta recreative.

10. Propunere de salut sindicalist, din partea Generalului ŞODJ myfty. Ia băgaţi mîna în buzunaru’ meu şi luaţi al treilea link la purecat!

11. Completarea trusei de “Prim Ajutor” de către Dr. Xael, că mă-ntreabă lumea de ceva de cap şi n-am de unde le da! Pe care trusă o să pun lacăt, să nu mi se mai volatilizeze spirtu’ medicinal, că de-aia, bag sama, unii dintre combatanţi trăgeau aseară, pe DC, aiurea iar alţii doar la somn.

12. Bal masche, bre! Solicitanţii să ia legătura cu iniţiatoarea proiectului CLSCASPF ceapa.nova.

VI. ULTIMII 10 CÂŞTIGĂTORI AI CONCURSURILOR DE PE DC

(că nu m-am bolunzât de cap s-o scrollesc aşa până la începutul concursului, că ăia oricum au uita de premii… şi nu mai pot fi activaţi ca combatanţi, dacă mă pot esprima aşa…winking

10. Warlock

9.<Persona non grata> (cu ăsta mi-am tocit dijaba deştele pe tastatură, da’ eream datoare adevărului istoric s-o fac… L-am pus totuşi între paranteze)

Si la vară cald (care habar n-aveam că am luat premiu, de mă luă şăfu’ la rost de neatenţie… Asta-i: numa’ cine nu munceşte nu greşeşte!)

8. Yoanna

7. Florian

6. Soţul doamnei N.A. (aici mânăreala juliusiană a atins apogeul, că domnu’ în cauză nici n-a postat pe DC, da’ a luat -vorba vine, “luat”- premiul cel mare)

5. N/A (aşa scrie Julius, aşa scriu şi io, da’ cred că-i o greşeală INTENŢIONATĂ a Mogulului… ca să nu dea cartea.)

4. Ioana

3. Diana

2. petrescs

1. cronos (începutul veacurilor, deh…winking

Menţiunile şi felicitările nu le-am mai contorizat, că pe astea le-am primit, de ce să nu recunosc. Că doar nu-l durea gura pe Julius…

Rog cotizanţii să verifice şi ei lista, iar dacă nu se văd pe ea, să-mi zică, cu binişoru’, că-s cam stresată. Iar dacă s-a întâmplat minunea ca vreunul dintre ei chiar să fi avut norocu’ să doarmă cu premiul sub cap, ne cerem scuze de-o aroganţă nemeritată. Rămân totuşi ceilalţi, celelalte…

VII. REVENDICĂRILE, PE APUCATE!

 1. mifty Says:
  September 13th, 2009 at 8:11 pm ok… pentru început, ce-i bolşevismul ăla cu “top 5 dailycotcodac”???
  că, paregzamplu, “alo, tută-i bula”, abia are 40 de comentarii, muuult sub numărul de comentarii la posturi muuult mai recente!!! las’că ştii tălică, dom’ dictator la ce fac aluzie!!!
  în al doilea, unde-i editul???
  în al 3-lea, ce-i delăsarea asta??? 2 posturi în 3 zile, şi alea “moi”, adormitoare… “noua senzaţie de catifelaţie”??? păi de-aia dăm refeci ca disperaţii pe DC, de-am belit F5-urile???
  în al 4-lea rând, din 7 colaboratori scriu numai 6: unde-i visurât??? a???
  în al 5-lea… mmmm… ehhhh… ăăăă… stau viorile, na!!! :P
  în al 6-lea… unde-i gravatarele??? sau ai făcut cu ele ca_cu peştii lu’ petreanu???
  şi asta e numa’ lista lu’ mn, mai e, nenică, mai e, că e de unde!!!
 2. M3bis: “Să facă bine Tiranu’ să ne bage în blogroll, nu în blogspot!” (Că bine zice! Acu’, în ce să ne bage, n-am prea priceput, da’ ideea e că tre’ să ne bage şi pe noi undeva şi asta cât mai repede!). Vezi şi V/5, Π sebra!
 3. “sa il convingem/constrangem pe Julius sa schimbe culoarea saitului!” – PMB 4mall (Da’ ce probleme importante avem, măi!)
 4. Să se dea premii de consolare la comentatorii care n-au cîştigat nimic până acum pe DC – Π sebra.

VIII. Lista de ajutoare solicitate de sindicalişti:

1. Hard-disk pentru computeru’ lu’ mifty

2. Laptop de mână, cu feţe interşanjabile, să se asorteze cu ţinutele de puicuţă ochioasă, pentru sebra.

3. Piei de cloşcă pentru costumele de bal masche. Solicitant: ceapa.nova. Da’ puteţi sări şi voi cu câte o aroganţă-două, un fulg, o pană, că n-o fi foc.

IX. MICĂ PUBLICITATE

Sindicat nou înfiinţat, fără experienţă, dar cu ambitus mare la vocalize matinale şi după emiterea fiecărui ou, angajează antrenor pentru cocoşi luptători de guerilla şi puicuţe ninja. Relaţii la SSTVC – slvc sau la telefonul 0751cucurigugagu. Rugăm seriozitate!

SCDC caută urgent psihanalist specializat în natura duală a oului în devenire. Relaţii la… Adică, relaţii bune în general. De perspectivă.

♦ Pierdut inspiraţie postări blog DC. Găsitorului, recompensă. Are de ales dintr-o bogată colecţie de cărţi mânărite şi sincere felicitări. Semnat: Marele Mogul J.

♦ ceapa.nova, Campioana Consoanelor:

“Pierdut timpul. Il declar nul… si neavenit. (Te referi probabil la ăla pe care-l petreci căutând postări noi pe DC!)

Ofer consultatii IT (am văzut noi când cu avataru’… big grin). Impreuna vom descoperi… Î din A. (Îl descoperim, da’ nu-i musai să-l folosim cu toţii, că se toceşte la purtare…winking
Caut destin.” (Ei, aicea nu te pot ajuta. Încearcă la Şamanu’, el îi cu descântecele şi nedumeririle existenţiale…winking

Sendicat tânăr şi vioi, bine organizat din toate punctele de vedere, anunţă pe această cale că are un nou şef provizoriu, şi anume, pe domnul guru mondial 4mall. Să ne trăiască şi la mai mare. Înscrierile în audienţă: la mine. Cu cerere cu-sută la dosar!

Cumpărăm urgent piei de cloşcă, vrac, pentru costume de bal mascat. Cu certificat de garanţie. Plata pe sponci. Adresaţi-vă la Departamentul CLSCASPF.

♦ “Sindicatul Comentatorilor de pe Dailycotcodac” anunţă, pe această cale, că are un nou lider, şi anume, pe cel vechi, Măria Sa Florian. În rest, pentru audienţe şcl, adresaţi-vă lui şlvc.

X buzunaru’ meu!

http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif

http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/19.gif

http://i26.tinypic.com/25ppitk.gif

http://i26.tinypic.com/2ijmfbp.gif

http://comps.fotosearch.com/comp/UNN/UNN597/holding-rooster-dynamic_~u18297140.jpg

http://ac.angelthesis.com/contest/submission3.jpg

XI ACTIVITĂŢI RECREATIVE

ECHIPA DE FOTBAL “CREASTA ROŞIE D.C.”
1. Căpitan de Echipă, Rege şi Preş de Sindicat: Florin
2. Punctu’ de var: aNDRIIpOPA
3. Pomanagiu: Julius, zis Piţurcă
4. Fundaş prin alunecare: ciupacabra
5. Extrema ascunsa: 4mall
6. Atacant cu stângu-n dreptu’: warlock
7. Portar invalid: puiuţ silence
8. Mâncător fruntaş de seminţe bulgăreşti: pepe
9. Vârf de atac la gioale: Cata
10. Mijlocaş mijlocitor la centru: M3bis
11. Fundaş însoţitor şi seducător: sebra
Rezervă rezervată: N.A.
Arbitru cinstit: yeonsaeng
Tuşieră: ceapa.nova
Şefa majoretelor: tahemet degeţel (Digitalis Purpuraea)
Majorete, lume, popor.

Şi vestea proastă: patron îi tot Julius, aşa că iar am ajuns la mâna lui. Da’ şi el la a noastră!

Comentariile sunt închise.